Super DISCOUNT weekend revine cu -10% extra discount in cosul de cumparaturi! Promotie valabila pana pe 23 Octombrie ora 8:30!

image0 0.00 Lei

Ulei motor Motul 300V Power, 5W40, 2L

 
51

1 opinie | Spune-ti opinia

-23%
-23%
 • 161.44 Lei   124.99 Lei
 • Disponibilitate: Stoc limitat
 • Producător: MOTUL
 • Cod produs: MOT 300V POWER
 • 124Puncte fidelitate
MOTUL
X cart Ulei motor Motul 300V Power, 5W40, 2L

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
 • Info Transport
  Pentru comenzile sub 399 lei avem o taxa unica de transport de 25 de lei. Exceptie fac bateriile auto, jantele si cutiile de portbagaj unde taxa de transport este 30 de lei indiferenta de valoare.
 • Retur Produse
  Daca produsul comandat nu se potriveste sau nu esti multumit de acesta il poti returna in 30 de zile
 • Info Garanție
  Toate produsele noastre beneficiaza de garantie direct de la producator
 • Plata în Rate
  Poti plati in rate online sau la sediu cu Card Avantaj si Card StarBT

Economiseste 5%: Adauga Manopera Schimb Filtre + Ulei

Ulei motor Motul 300V Power, 5W40, 2L + Manopera Schimb Filtre + Ulei
1 x Manopera Schimb Filtre + Ulei
rate
90.00 Lei 85.50 Lei
214.99 Lei 210.49 Lei
CUMPARA-LE IMPREUNA
Pentru aceast pachet primiti 210 Puncte fidelitate
X cart

Pachetul de produse

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
 • Specificatii
 • Descriere
 • Despre producator
 • Video
 • Opinii

Piese Auto

 • Vascozitate: 5W40
 • Capacitate (L): 2

Descriere Ulei motor Motul 300V Power, 5W40, 2L


 

SPIRITUL Motul 300V Power, 5W40, 2L

 

UN LUBRIFIANT PENTRU COMPETIŢII DISPONIBIL TUTUROR

 

Bazându-se pe experienţa dobândită cu primul lubrifiant semi-sintetic pentru automobile, Motul Century 2100, care fusese deja lansat în 1966, Motul a făcut senzaţie în 1971 prin dezvoltarea unui lubrifiant sintetic 100% realizat din esteri de origine vegetală, lubrifiant cu aplicaţii în tehnologia aeronautică.

Ca un tribut adus celor 300 de victorii obţinute de brand până la acea dată, acest lubrifiant revoluţionar a fost numit „300V”.

Pentru a demonstra validitatea acestei inovaţii,  Motul a participat la cel mai înalt nivel de competiţie din Formula 1, cu echipele Frank Williams-Motul în 1971 şi BRM în 1974. În acelaşi timp, inginerii de la Motul au dezvoltat versiuni pentru motoarele de motociclete în 4 timpi şi, de asemenea, motoarele în 2 timpi cu Motul Century 300 2T. În 1977, Takazumi Katayama a câştigat titlul suprem în Campionatul Mondial de 350cc.

S-a născut un simbol!

 

GAMA MOTORSPORT

 

Moto-ul celei mai noi generaţii a Tehnologiei 300V Dublu Ester, 'Mai repede, Mai departe, Mai sigur' reuneşte răspunsurile la cerinţele specifice ale curselor moderne de automobilism: obţinerea unor performanţe maxime pentru un anumit motor şi tip de cursă în toate evenimentele competiţionale.
 

În prezent sunt disponibile nu mai puţin de 8 categorii de viscozitate ale Liniei 300V Motorsport, ce acoperă o gamă largă de condiţii de cursă, permiţând astfel optimizarea performanţelor fiecărui motor faţă de rezultatele preconizate, ţinand cont de tipul cursei, distanţa, diluţia combustibilului motorului, temperaturile de lucru sau alţi parametri specifici.

 

 

MOTUL LA NIVEL MONDIAL 

Datorită extinderii neîntrerupte pe plan internaţional din ultimii 25 de ani, în prezent, Motul realizează peste 70% din cifra sa de afaceri în afara pieţei sale originare şi peste 50% în afara graniţelor Uniunii Europene.

 Zona Europei de Est este condusă de la Köln din Germania; zona CSI de la Moscova; Italia de la Torino; Spania, Portugalia şi America Latină de la Barcelona şi de reprezentanţele sale din Mexic, Sao Paolo şi Buenos Aires; Asia-Pacific de la Singapore; America de Nord de la Los Angeles; sediul francez având grijă, la rândul său, de coordonarea întregului grup şi de promovarea directă a brandului şi vânzărilor din zona Europei Occidentale.


 MOTUL AUTOMOTIVE – EXPERTUL ÎN LUBRIFIANŢI PENTRU MOTOR 

Motul Automotive concepe, produce şi vinde lubrifianţi pentru toate tipurile de motoare de vehicule, în peste 100 de ţări. Brandul Motul® acoperă lubrifianţi de top pentru motoare de vehicule uşoare: automobile, motociclete, scutere, ambarcaţiuni rapide, cultivatoare motorizate, şi vehicule de agrement cum sunt schi jeturile, karturile şi quad-urile etc. şi, de asemenea, pentru vehicule de mare tonaj cum sunt cele de marfă şi cele agricole. Monitorizând constant evoluţia tehnologiei, brandul este mereu activ în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi lubrifianţi.


Parerea Clientilor

 
o opinie
Spune-ti parerea
Scrie un review
 

George G

Cel mai bun Acum 1 an

Cel mai bun ulei pentru cei care conduc mai sportiv. Foarte bun pentru turatii mari

Asistenţă clienţi

 0377 100 946
 Luni - Vineri
intre 09:00 - 18:00