ATELIERUL AUTOHUT

Autohut.ro este alaturi de tine, de la comanda, pana la iesirea din service/ Consilierii nostri de vanzari iti identifica solutiile optime pentru nevoile masinii tale, noi iti oferim piese auto de calitate, la preturi imbatabile , iar partenerii nostrii de incredere iti asigura manopera de calitate.

Adresa: Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 110, Bucuresti
Telefon contact:
0377.100.946
Program:
Luni-Vineri 09:00-18:00

Consultă lista de servicii și reparații oferite de
service-urile partenere Autohut.ro.

Tarifele sunt orientative, în funcție de autoturism, costurile finale fiind comunicate de fiecare service în parte.

REVIZIE

Asigură o întreținere corespunzătoare a mașinii tale prin realizarea reviziei, a schimbului de ulei și de filtre, pentru a prelungi viața motorului și pentru a te bucura de condiții optime de condus.

Pret: 135-165 lei

AMBREIAJ

Mașina nu mai are o plecare lină de pe loc sau acelerează mult mai încet ca de obicei? Verifică starea ambreiajului iar dacă se constată că este defect nu ezita sa îl înlocuiești.

Pret: de la 525 lei

AMORTIZOARE FAȚĂ

Când simți denivelările șoselei și a devenit mai dificil să menții direcția, e cazul să verifici starea tehnică a sistemului de suspensie și să schimbi amortizoarele pe față

Pret: de la 285 lei

AMORTIZOARE SPATE

Sistemul de suspensie al mașinii este responsabil pentru o experiență de condus lină și confortabilă.

Pret: de la 215 lei

PLĂCUȚE FAȚĂ

Revizia periodică a sistemului de frână, prin schimbarea plăcuțelor este elementară pentur siguranța ta și a pasagerilor.

Pret: de la 85 lei

PLĂCUȚE SPATE

Dacă ați constatat că materialul de fricțiune al plăcuțelor de frână s-a consumat, e momentul să le schimbați.

Pret: de la 85 lei

PLĂCUȚE + DISCURI FAȚĂ

În cazul în care plăcuțele nu sunt schimbate la timp, discurile de frână sunt compromise, situație în care trebuie înlocuite ambele piese.

Pret: de la 135 lei

PLĂCUȚE + DISCURI SPATE

Orice sunet neobișnuit în timpul frânării poate semnala o plăcuță consumată care sapă șanțuri în discul de frână, în acest caz fiind nevoie de înlocuirea celor două piese.

Pret: de la 135 lei

SABOȚI SPATE + TAMBURI

Pentru o frânare eficientă și echilibrată, asigurați-vă că verificați și schimbați, în caz de nevoie, sistemul de frânare al roților din spate.

Pret: de la 285 lei

KIT DISTRIBUȚIE

Cureaua de distribuție are o durată de viață limitată, prevăzută de producător, fiind necesară înlocuirea ei înainte de a se rupe și de a provoca daune importante motorului.

Pret: de la 465 lei

ALTE OPERATIUNI

Apeleaza cu incredere la oricare din service-urile partenere si pentru alte operatiuni de montaj ce nu sunt listate in tabelul de mai sus.

Pret: intreaba

Despre

ATELIERUL AUTOHUT

Atelierul AutoHut.ro este un service auto multimarca autorizat RAR cu 5 posturi de lucru, stand de testare frane, complet utilat care oferă servicii de mecanică auto de la revizii, înlocuire sistem frânare, schimb ambreiaje și distribuții până la diagnoză și verificare tehnică. Din anul 2017 facem parte din franciza elvetiana de service-uri auto CarXpert si din decembrie 2018 suntem parteneri oficiali BMW, adica avem posibilitatea de a scrie in istoricul de service al autoturismului dvs. orice operatiune efectuata in atelierul nostru.