image0 0.00 Lei

Solutie inlaturare insecte, Motul Insect Remover E7, 400ml

  50

0 opinii | Spune-ti opinia

MOTUL
X cart Solutie inlaturare insecte, Motul Insect Remover E7, 400ml

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
 • Info Transport
  Pentru comenzile sub 399 lei avem o taxa unica de transport de 25 de lei. Exceptie fac bateriile auto, jantele si cutiile de portbagaj unde taxa de transport este 30 de lei indiferenta de valoare.
 • Retur Produse
  Daca produsul comandat nu se potriveste sau nu esti multumit de acesta il poti returna in 30 de zile
 • Info Garanție
  Toate produsele noastre beneficiaza de garantie direct de la producator
 • Plata în Rate
  Poti plati in rate online sau la sediu cu Card Avantaj si Card StarBT
 • Specificatii
 • Despre producator
 • Opinii

Piese Auto

 • Capacitate (L): 0.4

MOTUL LA NIVEL MONDIAL 

Datorită extinderii neîntrerupte pe plan internaţional din ultimii 25 de ani, în prezent, Motul realizează peste 70% din cifra sa de afaceri în afara pieţei sale originare şi peste 50% în afara graniţelor Uniunii Europene.

 Zona Europei de Est este condusă de la Köln din Germania; zona CSI de la Moscova; Italia de la Torino; Spania, Portugalia şi America Latină de la Barcelona şi de reprezentanţele sale din Mexic, Sao Paolo şi Buenos Aires; Asia-Pacific de la Singapore; America de Nord de la Los Angeles; sediul francez având grijă, la rândul său, de coordonarea întregului grup şi de promovarea directă a brandului şi vânzărilor din zona Europei Occidentale.


 MOTUL AUTOMOTIVE – EXPERTUL ÎN LUBRIFIANŢI PENTRU MOTOR 

Motul Automotive concepe, produce şi vinde lubrifianţi pentru toate tipurile de motoare de vehicule, în peste 100 de ţări. Brandul Motul® acoperă lubrifianţi de top pentru motoare de vehicule uşoare: automobile, motociclete, scutere, ambarcaţiuni rapide, cultivatoare motorizate, şi vehicule de agrement cum sunt schi jeturile, karturile şi quad-urile etc. şi, de asemenea, pentru vehicule de mare tonaj cum sunt cele de marfă şi cele agricole. Monitorizând constant evoluţia tehnologiei, brandul este mereu activ în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi lubrifianţi.

Parerea Clientilor

Spune-ti parerea
Scrie un review

Asistenţă clienţi

 0377 100 946
 Luni - Vineri
intre 09:00 - 18:00