O vacanta cu un plus de siguranta!

Asa cum te-am obisnuit, noi, cei de la Autohut, avem grija ca nimic sa nu iti strice concediul. Indiferent daca ai optat pentru o vacanta pe teritoriul Romaniei, fie ca alegi soarele de pe litoralul Marii Negre ori aerul curat din muntii Carpati sau daca vrei sa descoperi frumusetile tarii noastre cu un road trip menit sa iti culeaga cele mai frumoase amintiri, ar fi ideal ca niciun incident neplacut sa nu iti strice planurile.

Pentru a pleca linistit cu masina la drum, Autohut a gasit cea mai buna solutie pentru tine: cardul pentru asistenta rutiera A24. Ca urmare, in perioada 10 iulie – 31 august 2017, Autohut da startul campaniei „O vacanta cu un plus de siguranta!” si iti ofera cardul pentru asistenta rutiera A24 – national, ce contine pachetul pentru calatoriile pe teritoriul Romaniei.

Cum se obtine cardul A24 – national? Simplu! Cumperi de pe site-ul autohut.ro, iar daca ai o comanda in valoare de minimum 499 lei, intri automat in extragerea pentru castigarea cardului. Extragerile vor avea loc o data pe saptamana, cand se vor anunta cei cinci castigatori ai saptamanii precedente, urmand ca acestia sa fie contactati de echipa autohut.ro pentru a finaliza procedurile.

Ce este cardul A24 – national? Este un pachet de servicii asigurate de Assistace 24 ce acopera o gama variata de situatii neprevazute. Cu o valabilitate de 365 de zile, cardul A24 – national are o raza de acoperire pe teritoriul Romaniei, dar si pe cel al Ungariei si asigura servicii de depanare la locul incidentului, tractare si transport de persoane. Mai multe detalii poti afla si daca citesti aici contractul de furnizare servicii A24 si daca accesezi aici Regulamentul campaniei.

Urmareste-ne pe Facebook pentru a afla daca te numeri printre castigatorii campaniei „O vacanta cu un plus de siguranta!”, dar si pentru a fi la curent cu ultimele promotii atat la produsele de pe autohut.ro cat si la serviciile service-ului Atelierul Autohut.

Cumpara piese auto online!

Share